برگزاری دومین نشست علمی آینده انقلاب اسلامی در مرکز پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی

دومین نشست از سلسله نشستهای علمی با عنوان آینده انقلاب اسلامی چهارشنبه 16/2/88 و با حضور جمعی از صاحب نظران کشور در محل مرکز پژوهشهای فرهنگی و اجتماعی برگزار گردید. در این نشست آقای دکتر حسین کچویان عضو هیات علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران سخنرانی کرد و سپس اساتید حاظر در جلسه به نقد و بررسی و طرح سئوال درباره سخنرانی مزبور پرداختند. آقای دکتر کچویان در سخنرانی خود ضمن اشاره به تاریخچه شکل گیری نیروهای اجتماعی در دوران های تاریخی گوناگون، به نقش کلیدی این نیروها در تحولات عظیم اجتماعی پرداختند. آقای دکتر کچویان با تبیین تفاوت های بنیادی میان انقلاب های فرانسه، روسیه و چین، به ویژگیهای انقلاب اسلامی و رهبری آن در بسیج توده مردم و پدید آوردن انقلاب اسلامی اشاره نموده و شناخت آینده انقلاب را در گرو درک مختصات نیروی اجتماعی بوجود آورنده انقلاب دانستند.