نخستین هم‌اندیشی “میزبانی در سبک زندگی اسلامی” در قم برگزار شد

untitledدر این همایش که صبح پنج شنبه با همکاری مشترک بنیاد ارشاد و رفاه امام صادق(ع) و مرکز پژوهش‌های علوم انسانیِ اسلامی صدرا برگزار شد، تعدادی از صاحبنظران و اندیشمندان در مورد میزبانی و اهمیت آن به تبادل نظر پرداختند.

حسین لولاچیان، دبیر نخستین هم اندیشی میزبانی در سبک زندگی اسلامی در ابتدای این مراسم اظهار کرد: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه تمدن سازی نوین اسلامی که بحث سبک زندگی اسلامی را مطرح کردند این هم اندیشی برگزار شد.

وی این هم اندیشی را گام نخست در راستای تدوین این الگو دانست و تصریح کرد: قرار شد مرکزی برای سبک زندگی اسلامی ایجاد شود.

لولاچیان از راه اندازی دبیرخانه میزبانی در سبک زندگی اسلامی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که خروجی این هم اندیشی منجر به تدوین الگویی شود که به کل جهان تسری یابد.

وی تاکید کرد: این الگو که برگرفته از مبانی دینی و اعتقادی تبیین و ترویج می‌شود قطعا با اقبال جهانی مواجه خواهد شد.

تشریح ۴ مرحله برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا غلامی رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانیِ اسلامی صدرا نیز در این هم اندیشی اظهار کرد: مهم‌ترین هدف نظام جمهوری اسلامی زمینه سازی برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی است.

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری ۴ مرحله عمده را برای شکل گیری تمدن نوین اسلامی مطرح کردند که شامل تشکیل انقلاب اسلامی، تشکیل نظام اسلامی، ایجاد دولت اسلامی و ایجاد جامعه و کشور اسلامی است.

حجت‌الاسلام غلامی با بیان اینکه تشکیل انقلاب اسلامی محقق شده و ۳۴ سال از عمر پربرکت آن گذشته است، اظهار کرد: نظام اسلامی هم هر چند که تا نقطه مطلوب فاصله دارد ولی تشکیل شده است.

وی ادامه داد: برای تشکیل دولت مطلوب نیز گام‌های خوبی برداشته شده و امیدواریم گام ‌های بعدی برای تشکیل دولت مطلوب اسلامی برداشته شود.

به گفته غلامی طرح موضوع سبک زندگی اسلامی از سوی مقام معظم رهبری می‌خواهد مقدمه‌ای باشد بر تشکیل جامعه و کشور اسلامی، و اگر بخواهیم جامعه مطلوب داشته باشیم باید سبک زندگی اسلامی را در جامعه ساری و جاری کنیم.

رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانیِ اسلامی صدرا تصریح کرد: ما هم به دنبال پیشرفت همه جانبه و جهشی هستیم و می‌خواهیم این پیشرفت را بر اساس یک الگوی اسلامی تعریف کنیم، بنابراین اعتقاد داریم که سبک زندگی اسلامی را باید به شکل مناسب معرفی و ترویج کنیم و در گام بعد تلاش کنیم در جامعه جاری شود.

وی معتقد است که سبک زندگی قلمرو بسیار وسیعی دارد که همه اینها با هم ارتباط منطقی دارند، بنابراین باید نگاه پازل‌وار به این مسئله داشت.

:::لینک مطلب ::http://www.sccsr.ac.ir/sadra/?p=454

Comments are closed.