اخبار همایش و نشست

نخستين هم‌انديشي “ميزباني در سبک زندگي اسلامي” در قم برگزار شد

untitledدر اين همايش كه صبح پنج شنبه با همکاري مشترک بنياد ارشاد و رفاه امام صادق(ع) و مرکز پژوهش‌هاي علوم انسانیِ اسلامي صدرا برگزار شد، تعدادي از صاحبنظران و انديشمندان در مورد ميزباني و اهميت آن به تبادل نظر پرداختند.

حسين لولاچيان، دبير نخستين هم انديشي ميزباني در سبك زندگي اسلامي در ابتداي اين مراسم اظهار كرد: در راستاي فرمايشات مقام معظم رهبري در حوزه تمدن سازي نوين اسلامي که بحث سبک زندگي اسلامي را مطرح کردند اين هم انديشي برگزار شد.

وي اين هم انديشي را گام نخست در راستاي تدوين اين الگو دانست و تصريح كرد: قرار شد مركزي براي سبك زندگي اسلامي ايجاد شود.

لولاچيان از راه اندازي دبيرخانه ميزباني در سبك زندگي اسلامي خبر داد و ابراز اميدواري كرد كه خروجي اين هم انديشي منجر به تدوين الگويي شود كه به كل جهان تسري يابد.

وي تاكيد كرد: اين الگو كه برگرفته از مباني ديني و اعتقادي تبيين و ترويج مي‌شود قطعا با اقبال جهاني مواجه خواهد شد.

تشريح 4 مرحله براي شكل گيري تمدن نوين اسلامي

حجت‌الاسلام والمسلمين رضا غلامي رئيس مركز پژوهش‌هاي علوم انسانيِ اسلامی صدرا نيز در اين هم انديشي اظهار كرد: مهم‌ترين هدف نظام جمهوري اسلامي زمينه سازي براي شكل گيري تمدن نوين اسلامي است.

وي تصريح كرد: مقام معظم رهبري 4 مرحله عمده را براي شكل گيري تمدن نوين اسلامي مطرح كردند كه شامل تشكيل انقلاب اسلامي، تشكيل نظام اسلامي، ايجاد دولت اسلامي و ايجاد جامعه و كشور اسلامي است.

حجت‌الاسلام غلامي با بيان اينكه تشكيل انقلاب اسلامي محقق شده و 34 سال از عمر پربركت آن گذشته است، اظهار كرد: نظام اسلامي هم هر چند كه تا نقطه مطلوب فاصله دارد ولي تشكيل شده است.

وي ادامه داد: براي تشكيل دولت مطلوب نيز گام‌هاي خوبي برداشته شده و اميدواريم گام ‌هاي بعدي براي تشكيل دولت مطلوب اسلامي برداشته شود.

به گفته غلامي طرح موضوع سبك زندگي اسلامي از سوي مقام معظم رهبري مي‌خواهد مقدمه‌اي باشد بر تشكيل جامعه و كشور اسلامي، و اگر بخواهيم جامعه مطلوب داشته باشيم بايد سبك زندگي اسلامي را در جامعه ساري و جاري كنيم.

رئيس مركز پژوهش‌هاي علوم انسانيِ اسلامی صدرا تصريح كرد: ما هم به دنبال پيشرفت همه جانبه و جهشي هستيم و مي‌خواهيم اين پيشرفت را بر اساس يك الگوي اسلامي تعريف كنيم، بنابراين اعتقاد داريم كه سبك زندگي اسلامي را بايد به شكل مناسب معرفي و ترويج كنيم و در گام بعد تلاش كنيم در جامعه جاري شود.

وي معتقد است كه سبك زندگي قلمرو بسيار وسيعي دارد كه همه اينها با هم ارتباط منطقي دارند، بنابراين بايد نگاه پازل‌وار به اين مسئله داشت.