آخرین خبر از نخستین جایزه جهانی علوم انسانیِ اسلامی / آبان ماه سال جاری

jayezeh

بنا به گزارش کمیته رسانه ای دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی علوم انسانیِ اسلامی، این جایزه انشاالله در مراسم اختتامیه دومین کنگره بین المللی علوم انسانیِ اسلامی به برترین نظریه ها و نوآوری های علمی در قلمرو علوم انسانیِ اسلامی اعطاء خواهد شد. از سال گذشته یکصد و هفتاد تن از دانشمندان و محققان برجسته ایرانی و  غیرایرانی در سایت جایزه به عنوان نامزد دریافت جایزه ثبت نام کرده اند و کمیته برگزاری جایزه با همکاری شماری از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در حال ارزیابی علمی آثار هستند. از آنجا که سطح تعریف شده برای این جایزه بسیار بالا است احتمال می رود با ملاحظه نتایج بررسی ها تا این تاریخ، در جایزه سال 1392، معرفی رتبه اوّل منتفی شود لکن نظر بخش مهمی از اعضاء کمیته اعطاء جایزه این است که به منظور قلّه سازی علمی و ارائه الگو به پژوهشگران جهان اسلام، جایزۀ یک به حضرات آیت الله جوادی آملی و آیت الله مصباح یزدی به خاطر یک عمر کار علمی پرثمر در ساخت علوم انسانیِ اسلامی تقدیم گردد، هرچند به نظر می رسد این کار، منوط به موافقت آن دو استاد بزرگوار می باشد. همچنین بررسی های انجام شده تا این تاریخ به این نقطه رسیده که در مرتبه بعدی، جایزه به آیت الله علیرضا اعرافی به خاطر ارائه نظریۀ اسلامی تعلیم و تربیت و حجت الاسلام والمسلمین سیدعباس موسویان به خاطر ارائه نظریه بانکداری اسلامی و پروفسور چودهاری به خاطر ارائه نظریه روش شناسی و اقتصاد اختصاص یابد. البته باید توجه داشت، هنوز بررسی ها تمام نشده و ممکن است تغییراتی در این جمعبندی صورت گیرد.