آیین رونمایی از کتاب «نظریه» جلد اول برگزار خواهد شد

nazariye

به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا؛ این رونمایی با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام سید عباس موسویان، دانشیار پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، نظریه پرداز این اثر و برگزیده جایزه جهانی علوم انسانی و فرزاد جهان بین، استادیار دانشگاه بین‌المللی امام خمینی و معاون هماهنگ کننده مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا و دبیر شورای سیاست گذاری علوم انسانی اسلامی برگزار خواهد شد.

کتاب «نظریه»، کتابی است برای انتخاب و عرضه بهترین نظریات در عرصه علوم انسانی اسلامی و قرار است به صورت سلسله وار هر چند ماه یک بار منتشر شود. در این شماره چهار نظریه در زمینه فقه تربیتی اثر آیت‌الله اعرافی، بانکداری اسلامی اثر حجت‌الاسلام سید عباس موسویان، یک نظریه بنیادی در زمینه پیشرفت اسلامی اثر عطاالله رفیعی آتانی و نظریه مبانی معرفت شناختی اقتصاد اسلامی و بررسی های علمی ـ اجتماعی اثر مسعود العالم چوداری است.

این اثر از سوی مرکز پژوهش‌های صدرا و زیر نظر دبیرخانه دائمی کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی جمع آوری شده است.

چندی پیش نیز مراسم رونمایی مجموعه مقالات دومین همایش ملی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت با حضور عطاالله رفیعی آتانی، دبیر همایش و مسعود درخشان، اقتصاددان و محقق برتر حوزه اقتصاد اسلامی و برگزیده جایزه جهانی علوم انسانی برگزار شد.

براساس این گزارش، مراسم رونمایی از کتاب «نظریه» ساعت 10 صبح فردا (30 دی ماه) در خبرگزاری فارس به نشانی میدان فردوسی، کوچه شاهرود برگزار می‌شود.