هم اندیشی علمی اسلام و جوان غربی برگزار میشود

هم-اندیشی

به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا؛ هم اندیشی اسلام و جوان غربی: چالش ها و چشم اندازها / بررسی و بازخوانی دو نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان غرب  با حضور جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه به همراه سخنرانی آیت الله علی اکبر رشاد و دکتر محمدجواد لاریجانی در محل دانشگاه تهران، دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار میشود. این هم اندیشی به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با مشارکت معاونت پژوهش و آموزش سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران مرکز مطالعات فرهنگی شهر تهران، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران،  مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا، موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی (نشر آثار مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، خبرگزاری مهر و کانون اندیشه جوان در روز دوشنبه 17 اسفند ماه 1394 برگزار خواهد شد.

محورهای مقالات از این قرار است:

1. افراطی گری، خشونت، تروریسم و اسلام هراسی
  2. بیداری اسلامی و مردم سالاری پویا