پیام تسلیت به مناسبت درگذشت استاد خدوم و متعهد، دکتر علی شریعتمداری

به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا به نقل از دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی در پی در گذشت دکتر علی شریعتمداری از سوی دبیرخانه پیام تسلیت صادر گردید؛ متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍ و َيَبْقَىٰ وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْإِكْرَامِ

بدین وسیله درگذشت استاد خدوم، دکتر علی شریعتمداری که بیش از نیم قرن از عمر شریف خود را متعهدانه صرف بسط آزاداندیشی و تفکر در ایران، و اعتلای نظام تعلیم و تربیت نمود، به جامعه علمی تسلیت عرض می کنیم. این دانشمند فرزانه تا سالهای آخر زندگی خود همواره دغدغه تحول در آموزش عالی بر اساس عقلانیت اسلامی را داشت و از بیان صریح دیدگاههای اصلاحگرانه خود در محافل گوناگون ابایی نداشت. بدون تردید، آثار آن فقید سعید زمینه خردورزی نسبت به عرصه حیات فردی و جمعی انسانها را فراهم می کند و حتما به مثابه مراجع علمی ارزشمند دانشگاههای ایران ماندگار خواهد شد. یادش گرامی و راهش پر رهرو باد.
دبیرخانه دائمی کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی
22 دی ماه 1395