تسلیت کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی به مناسبت درگذشت دکتر احمد احمدی

به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا؛ درپی درگذشت عالم و اندیشمند فرزانه حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی رئیس شورای سیاست گذاری کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی پیام تسلیتی بدین شرح منتشر کردند:

تسلیت کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی به مناسبت درگذشت حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی

بی تردید درگذشت عالم و اندیشمند خدوم و فرزانه، جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر احمد احمدی برای جامعه علمی کشور ضایعه ای اندوهناک به شمار می رود. ایشان تا آخرین ساعات عمر شریف خود در مسیر بسط و گسترش خردورزی و خدمت دلسوزانه به دانشگاه ها قدم برداشت و دست از پیگیری اهداف مترقی انقلاب اسلامی خصوصاً انقلاب فرهنگی بر نداشت. اینجانب از طرف خود و هیأت رئیسه کنگره بین المللی علوم انسانیِ اسلامی، درگذشت ایشان را به همکاران محترم علی الخصوص خانواده گرامی آن فقید سعید تسلیت عرض می کنم و از خدای متعال برایشان صبر و اجر مسألت دارم. روحش شاد و راهش پر رهرو باد.

رضا غلامی

رئیس شورای سیاست گذاری