آیین نکوداشت پروفسور محمد لگنهاوزن برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا، آئین نکوداشت پروفسور محمد لگنهاوزن پنج شنبه ۲۹ فروردین ماه ۹۸ از ساعت ۱۰ تا ۱۳ در سالن همایش‌های مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار می‌شود.

در این مراسم که با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی برگزار می‌شود، آیت‌الله علامه محمد تقی مصباح یزدی، آیت‌الله علی اکبر رشاد، حجت الاسلام شفیق جرادی از لبنان، حجت‌الاسلام هادی صادقی معاون رئیس قوه قضائیه، غلامرضا اعوانی، محمد محمدرضایی، ابوالفضل ساجدی و علیرضا قائمی‌نیا به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

همچنین در پایان این مراسم ضمن رونمایی از مجموعه مقالات با محوریت پروفسور لگنهاوزن، از مقام علمی ایشان با حضور آیت الله مصباح یزدی تجلیل به عمل خواهد آمد.

این محفل علمی با همکاری قطب فلسفه دین اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره)، مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بنیاد علمی نخبگان، جامعه المصطفی العالمیه، مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه، دانشگاه ادیان و مذاهب، کانون اندیشه جوان و دانشگاه مفید برگزار می‌شود.