نشست رونمایی از دو کتاب «روش نظریه‌پردازی اسلامی در علوم انسانی» و «بنیان‌های فکری جامعه‌شناسان غرب و متفکران اجتماعی اسلامی» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا، مراسم رونمایی از دو اثر جدید مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۱۱ صبح در محل این مرکز در تهران برگزار می‌شود.

«روش نظریه‌پردازی اسلامی در علوم انسانی» نوشته‌ی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی پس از انتشار دو کتاب موفق «مبانی علوم انسانی اسلامی» و «روش‌شناسی علوم انسانی اسلامی» در اختیار اساتید و پژوهشگران این حوزه قرار گرفته است. با انتشار این کتاب سه‌گانه‌ی استاد شریفی در حوزه‌ی فلسفه‌ی علوم انسانی اسلامی تکمیل می‌شود که منبع بسیار خوبی برای تدریس و پژوهش محققان این حوزه است.

همچنین دومین کتابی که در این نشست رونمایی می‌شود، کتاب «بنیان‌های فکری جامعه‌شناسان غرب و متفکران اجتماعی اسلامی» نوشته‌ی دکتر سید سعید زاهد زاهدانی و خانم مریم مؤمنی است که با هدف بررسی مبانی جهان‌بینی و جهان‌شناسی اندیشمندان جامعه‌شناسی تمدن سکولار غرب و تمدن اسلامی به رشته‌ی تحریر درآمده تا از این رهگذر اختلافات زیربنایی و روبنایی این نظریه‌پردازان را مشخص نماید.

در این مراسم، حجت‌الاسلام دکتر احمدحسین شریفی عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، دکتر سید سعید زاهد زاهدانی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز و رئیس کمیسیون ارتباطات و جامعه‌شناسی اسلامی کنگره، حجت‌الاسلام دکتر رضا غلامی رئیس مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا، دکتر عطاءالله رفیعی آتانی رئیس دبیرخانه دائمی و دبیر علمی کنگره، دکتر فرزاد جهان‌بین معاون مرکز صدرا و عضو هیئت علمی دانشگاه شاهد و جمعی از اساتید و پژوهشگران حوزه‌ی علوم انسانی اسلامی، حضور خواهند داشت.

نشست رونمایی از این دو اثر چهارشنبه ۲۸ فروردین ماه رأس ساعت ۱۱ صبح در: تهران، خیابان جمهوری اسلامی، خیابان شهید کشوردوست، کوچه نوشیروان، پلاک ۲۶، مرکز پژوهش‌های علوم انسانی اسلامی صدرا، طبقه سوم، سالن جلسات برگزار خواهد شد.