همایش روشنفکر مطهر برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی مرکز صدرا، همایش کشوری روشنفکر مطهر با حضور اساتید مطرح کشوری با دبیری آروین فرشی نعیم در دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران به مناسبت چهلمین سالگرد شهادت شهید مطهری برگزار خواهد شد.

فرشی نعیم خبر داد که این همایش کشوری به همت بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران و با همکاری مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا و بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیاء(عج) از روز شنبه ۱۴ اردیبهشت الی دوشنبه ۱۶ اردیبهشت در دانشکده الهیات دانشگاه تهران و با حضور اساتید حسن رحیم پور ازغدی، عبدالحسین خسروپناه، محمد حاج ابوالقاسم، احمد رهدار، رضا غلامی و محمدحسین ملک زاده برگزار خواهد شد.

این همایش به تبیین مولفه ها و شاخصه های روشنفکری اصیل انقلاب اسلامی و تفاوت هایش با تحجر و مقدس مآبی جاهلانه و از طرفی روشنفکری سکولار و لیبرال خواهد پرداخت.